Hyvän olon keittokirja
Sydänkohtaus tai syöpä – uusi näkemys tautien synnystä perustuu tulehdukseen. Sairauksien taustalla voi olla vähäravinteinen ruoka, joten oikealla ruokavaliolla voidaan estää tulehduksen syntyminen.
Antti Heikkilän Hyvän olon keittokirja on odotettu opas vähähiilihydraattisten ja ravinteikkaiden ruokien valmistukseen kotikeittiössä. Se on jatkoa aiemmin ilmestyneelle Elämän paras aika -kirjalle, jonka perusväittämä on, että voimme itse vaikuttaa terveydentilaamme syömällä oikein. Lääkkeet vaikuttavat vain sairauksien oireisiin, kun taas oikea dieetti hoitaa sairauksien syitä. Lukijat ovat raportoineet dramaattisen painonpudotuksen lisäksi kolesteroli- ja verensokeritason sekä verenpaineen laskusta, jonka ansiosta he ovat voineet jättää lääkkeiden käytön. Samalla hyvän olon tunne ja energisyys ovat lisääntyneet ja unen tarve vähentynyt.
Tämän kirjan sivuilla patojen ja kattiloiden keskellä viihtyvä lääkäri Antti Heikkilä esittelee lempireseptinsä. Hyvän olon keittokirjan runsaan reseptivalikoiman ansiosta vähähiilihydraattisesta ruokavaliosta voi tulla sinulle elämäntapa. Samalla opit ymmärtämään insuliinin vaikutusmekanismin ja näet myös länsimaisten terveysongelmien syyt. Opit myös, mikä on rasvan todellinen merkitys kehollemme ja mitkä rasvat ovat terveellisiä.
Miltä kuulostaa mehevä poronfilee kukkakaalimuusin kera? Entäpä höyrystetty kalapata? Jälkiruoaksi ranskalainen juustolajitelma ja lasillinen punaviiniä? Nyt on aika sanoa hyvästit kiduttaville laihdutuskuureille ja syödä itsensä kylläiseksi, terveeksi ja hoikaksi ravinteikkaalla ruoalla herkuttelemalla!