Heikkilän Keittokirja
Ei lääkkeille, mutta kyllä maistuvalle ja ravitsevalle ruualle! Keittäminen on hauskaa. Keittäminen on myös hyvin palkitsevaa: se näkyy terveydentilassa ja ulkoisessa olemuksessa. Yhteinen ruokahetki on rakkaudenosoitus perheelle. Perheissä, joissa syödään yhdessä, lapset menestyvät. Heikkilän helpoilla ohjeilla ruoka valmistuu nopeasti.
Heikkilän keittokirjassa ravintoasioihin perehtynyt ja päivittäin kokkaava lääkäri Antti Heikkilä antaa käyttöösi omat reseptinsä ja kertoo, miksi hän käyttää mitäkin ruoka-ainetta. Herkullinen, mikroravinteita sisältävä ruoka on fyysisen ja henkisen terveyden perusta — ja estää tulehdusta elimistössä. Mikroravinteet säätelevät geenejä ja niiden puute on keskeisin syy sairauksien syntymisessä. Vain kunnollisista raaka-aineista tehty ruoka maistuu joltakin. Sellainen ruoka ei ole kallista. Kalliita ja terveydelle haitallisia ovat puolivalmisteet, einekset ja brändiruuat. Etsi siis ruokakaupasta puhtaita ruuan raaka-aineita. Jos et löydä, etsi ruokapiireistä tai suoraan tuottajilta.
Lääkärintyössään Antti Heikkilä on loistavin tuloksin parantanut ruokavaliollaan mitä erilaisimmista vaivoista kärsineitä ihmisiä. Tutustu nyt Antti Heikkilän luovuuteen hänen omassa kotikeittiössään. Tämän kirjan tavoite on opettaa kaikki arvostamaan kunnon ruokaa, nauttimaan ruuanlaitosta ja perheen yhteisistä aterioista sillä hyvä ruoka ravitsee ruumiin lisäksi sielua. Ohjeiden avulla ehkäiset sairauksien syntymistä ja parannat niitä.