Ostoskorisi on tyhjä

Rasalas. Voimaa ajatuksista.

Rasalas Kustannus julkaisee koko perheen henkistä ja fyysistä hyvinvointia edistäviä verkkokursseja ja kirjoja. Ne edustavat kokonaisvaltaista näkemystämme.

kieli, language, språk

KIRJAT

e-kirjat

Rasalaksen kirjoja on saatavana myös e-kirjoina.

e-kirjat

FACEBOOK

HAKU

HAE

MAKSUTAVAT

Paytrail verkkomaksut

Katso myös
tilausohjeet ja -ehdot

24.00 €

 

Osta

Sivumäärä: 152 sivua
ISBN: 978-952-5421-65-1
Lk.: 68.2.
Sidosasu: Sidottu
Kustantaja: Rasalas

Takaisin


Hanna Jäntti
SOKERIT POIS!

Tervettä järkeä lasten ravitsemukseen:

Herkulliset jauheliha-, kana-, kala- ja jälkiruokareseptit koko perheelle!


Vaikka kansainväliset tutkimukset ovat osoittaneet eläinrasvojen hyödyt ja kasvirasvojen haitat terveydelle, käydään Suomessa edelleen sotaa rasvan laadusta, ja lapsille tarjotaan kaikkialla keinorasvoja. Vaikka Maailman terveysjärjestö WHO suositteli äskettäin päivittäisen sokerinkäytön ylärajaksi 25 g, väittävät suomalaiset terveysviranomaiset, etteivät suositukset koske suomalaisia.

Kasvavat lapset tarvitsevat oikeaa, luonnollista ja ravitsevaa ruokaa kasvaakseen ja kehittyäkseen. Päiväkoti- ja kouluruoan sisällöstä huolestuneet vanhemmat pyritään tässä maassa vaientamaan. Virallinen terveyseliitti valtamedian johdolla ei halua, että ruuan sisältämästä liiallisesta sokerista ja hiilihydraatista tai lisäaineiden vaikutuksesta ja ruuan laadusta yleensäkään puhutaan.

Hanna Jäntti, 3 lapsen äiti ja terveydenhoitaja, on nähnyt niin kotona kuin työssään, mikä vaikutus ravinnolla on ihmisen terveydentilaan. Vääränlaisen ruuan
vaikutukset näkyvät erilaisina sairauksina, allergioina, suolistovaivoina, mieliala- ja käytöshäiriöinä jne. Kun ruokavaliota muutetaan, oireet helpottavat nopeasti.

Tämä kirja sisältää yli 60 Jäntin perheen herkullista, ravitsevaa ja hinnaltaan edullista reseptiä, jotka maistuvat kaikille. Raaka-aineet löytyvät helposti lähikaupasta: jauheliha, kana, kala, kasvikset, marjat ja hedelmät.