Ostoskorisi on tyhjä

Rasalas. Voimaa ajatuksista.

Rasalas Kustannus julkaisee koko perheen henkistä ja fyysistä hyvinvointia edistäviä verkkokursseja ja kirjoja. Ne edustavat kokonaisvaltaista näkemystämme.

kieli, language, språk

KIRJAT

e-kirjat

Rasalaksen kirjoja on saatavana myös e-kirjoina.

e-kirjat

FACEBOOK

HAKU

HAE

MAKSUTAVAT

Paytrail verkkomaksut

Katso myös
tilausohjeet ja -ehdot

29.00 €

 

Painos loppu

Sivumäärä: 0 sivua
ISBN: 978-952-5421-52-1
Lk.: 21
Sidosasu: Sidottu
Kustantaja: Rasalas


George E. Vaillant
HENGELLISYYDEN EVOLUUTIO

Psykoanalyytikko ja tutkijapsykiatri George E. Vaillant osoittaa vakuuttavalla tavalla tässä kirjassa, että hengellisyys asuu ihmisen uniikeissa aivoissa ja hänen synnynnäisessä kyvyssään tuntea rakkautta, toivoa, iloa, anteeksiantamusta ja myötätuntoa. Nämä tunteet ovat valikoituneet meihin evoluutiossa ja syntyvät aivan toisessa osassa aivoja kuin dogmaattinen uskonnollinen kokemus.

Ihmisestä on pitkän kehityksensä aikana tullut hengellinen olento, ja sama kehitys jatkuu edelleen. Vaillant käsittelee kirjassaan kolmea erilaista ”evoluutiota” – geenitason luonnonvalintaa vuosimiljoonien mittaan, ihmiskunnan tunnetun historian kuluessa tapahtunutta kulttuurirevoluutiota sekä hengellistä kehitystä, jonka ihmisyksilö käy läpi elämänsä aikana.

Nykyisenä pyhän terrorin aikana kiihkeä usko on alkanut pelottaa ihmisiä. Richard Dawkinsin, Sam Harrisin ja Christopher Hitchensin kaltaisten ajattelijoiden mukaan uhka piilee uskonnossa itsessään. ”Jumala ei ole suuri”, kirjoittaa Hitchens. Mutta George E. Vaillantin mukaan ihminen on suuri.

Kurkkaa kirjaan, klikkaamalla kuvaa