Ostoskorisi on tyhjä

Rasalas. Voimaa ajatuksista.

Rasalas Kustannus julkaisee koko perheen henkistä ja fyysistä hyvinvointia edistäviä verkkokursseja ja kirjoja. Ne edustavat kokonaisvaltaista näkemystämme.

kieli, language, språk

KIRJAT

e-kirjat

Rasalaksen kirjoja on saatavana myös e-kirjoina.

e-kirjat

FACEBOOK

HAKU

HAE

MAKSUTAVAT

Paytrail verkkomaksut

Katso myös
tilausohjeet ja -ehdot

36.00 €

 

Osta

Sivumäärä: 320 sivua
ISBN: 978-952-5421-50-7
Lk.: 17.3.
Sidosasu: Sidottu
Kustantaja: Rasalas

Takaisin


Elizabeth Fenwick ja Peter Fenwick
KUOLEMISEN TAITO

Lääketieteen edistys on antanut meille kyvyn pidentää elämää, mutta meille ei ole opetettu mitään siitä, kuinka kuolla. Meillä on käytössämme vain muutamia erityisiä rituaaleja kuolemaan valmistautumista varten, ja usein me jätämme kuolevan vaille apua.

Kuolemisen taito sisältää kuolevien kertomuksia sekä niiden kuvauksia, jotka ovat olleet kuolevan seurassa tämän viime hetkinä. Nuo selonteot auttavat meitä ymmärtämään, että kuolema onkin kehityskulku. Kokemuksista käy ilmi, että usein edesmenneet rakkaamme opastavat meitä siirtyessämme elämästä kuoleman rajan yli.

Neuropsykiatri Peter Fenwick ja kirjailija ja toimittaja Elizabeth Fenwick ovat tutkineet vuosikausia erilaisia kuolemisprosessiin ja sen ympärille liittyviä ilmiöitä. He ovat haastatelleet saattohoidon henkilökuntaa ja keränneet tuhansia elämän rajakokemuksia. Tässä Kuolemisen taito -kirjassaan he esittelevät tutkimustensa tulokset. Teos osoittaa, että voimme kohdata kuoleman rauhallisin ja levollisin mielin. Kuolema ei ole yksinäinen tai pelottava matka, vaan äärimmäisen toiveikas kehityskulku. Voimme ansaita itsellemme ”hyvän kuoleman” ja auttaa myös rakkaitamme saamaan sellaisen.

Kurkkaa kirjaan, klikkaamalla kuvaa