Ostoskorisi on tyhjä

Rasalas. Voimaa ajatuksista.

Rasalas Kustannus julkaisee koko perheen henkistä ja fyysistä hyvinvointia edistäviä verkkokursseja ja kirjoja. Ne edustavat kokonaisvaltaista näkemystämme.

kieli, language, språk

KIRJAT

e-kirjat

Rasalaksen kirjoja on saatavana myös e-kirjoina.

e-kirjat

FACEBOOK

HAKU

HAE

MAKSUTAVAT

Paytrail verkkomaksut

Katso myös
tilausohjeet ja -ehdot

29.00 €

 

Osta

Sivumäärä: 288 sivua
ISBN: 978-952-5421-54-5
Lk.: 17.3
Sidosasu: Sidottu
Kustantaja: Rasalas

Takaisin


Boris Cyrulnik
IHMEELLINEN KURJUUS

Miten kasvaa ihmiseksi kohtalon iskuista huolimatta?

Tunnettu ranskalainen psykiatri, joka itse pelastui natsien keskitysleiriltä ja vanhempiensa kohtalolta, ja selvisi kasvattivanhempiensa kaltoinkohtelusta, esittää näkemyksenään, ettei lannistuminen ole välttämätöntä onnettomuuden kohdatessa.

Vaikeuksista selvinneet lapset herättävät ympäristössään ihmetystä. Millaiset aseet ihmisellä on hänen ryhtyessään taisteluun tulevaisuutensa puolesta? Millainen on ympäristön suhtautuminen?

Resilienssi, sielullinen joustavuus, on Boris Cyrulnikin tunnetuksi tekemä käsite. Kurjuus ei ole koskaan ”ihmeellistä” merkityksessä ihanaa. Se on taivaltamista hyytävässä loassa ja ravassa, tuskainen haava, joka pakottaa valitsemaan taipumisen tai toipumisen. Resilienssi määrittää iskusta kärsineen ja siitä yli päässeen lannistumattomuutta.

Boris Cyrulnik syntyi 1937 Bordeauxissa. Hän valmistui lääkäriksi Pariisin yliopistosta. Nykyään hän työskentelee Toulonin yliopistossa ja on kirjoittanut useita psykologiaan liittyviä teoksia.

Kurkkaa kirjaan, klikkaamalla kuvaa