Ostoskorisi on tyhjä

Rasalas. Voimaa ajatuksista.

Rasalas Kustannus julkaisee koko perheen henkistä ja fyysistä hyvinvointia edistäviä verkkokursseja ja kirjoja. Ne edustavat kokonaisvaltaista näkemystämme.

kieli, language, språk

KIRJAT

e-kirjat

Rasalaksen kirjoja on saatavana myös e-kirjoina.

e-kirjat

FACEBOOK

HAKU

HAE

MAKSUTAVAT

Paytrail verkkomaksut

Katso myös
tilausohjeet ja -ehdot

20.00 €

 

HUOM:
Kyseessä on E-Kirja

Köp

e-bok.
Filformat: epub.

Tillbaka


Antti Heikkilä
BEHANDLING AV DIABETES MED DIET

Författarna till de officiella närings- och behandlingsrekommendationerna erbjuder läkemedelsbehandling såsom enda alternativ för patienter som lider av diabetes (och det metaboliska syndromet). För dessa skribenter är sådana patienter som har återhämtat sig utan mediciner helt enkelt osynliga, enstaka fall utan betydelse. Men hur är det när de här individuella enstaka fallen stiger till tusentals?

Denna bok är ett epokgörande ställningstagande till behandling av diabetes baserat på över 45 års klinisk erfarenhet. Läkaren Antti Heikkilä framför med vetenskapliga bevis varför det är nödvändigt för diabetiker – men även för många andra – med en begränsning av kolhydrater. Boken handlar både om diabetes av typ 1 och typ 2 och innehåller rikligt med patientexempel där patienterna har återhämtat sig helt suveränt och sluppit sin medicinering med hjälp av dieten.

Heikkilädieten® förebygger och behandlar diabetes, är en profylax mot hjärtsjukdom och innebär ett nytänkande beträffande kolesterol. Dieten förhindrar och botar även demens – ett tillstånd som kallas för diabetes i hjärnan. Ytterligare lämnas inte heller den föråldrade barnrådgivningen utan kommentarer, eftersom Finland är världsledande i förekomsten av diabetes typ 1 hos barn.

Det är verkligen sant! Det är möjligt att med födan förändra en sjukdoms prognos och förlopp. Man kan även förebygga uppkomsten av sjukdomen. Du kan på ett avgörande sätt inverka på din egen livskvalitet. Gourmetläkaren Antti Heikkilä har i sin bok ett stort antal nya recept med vilkas hjälp du snabbt kan tillreda näringsrika delikatessmåltider med låg kolhydrathalt. Ingredienserna till dessa finner man i närbutiken.

Finlands diabetesförbund och vissa professorer inom sektorn försökte med alla till buds stående medel förhindra försäljningen av läkaren Antti Heikkiläs tidigare bok om behandling av diabetes med hjälp av diet som publicerades år 2008. En dylik aktivitet tål finländarna inte, utan boken blev en enorm försäljningssuccé.

Efter publikationen av denna bok har många historier om den framgångsrika användningen av Heikkilädieten® blivit kända.