Ostoskorisi on tyhjä

Rasalas. Voimaa ajatuksista.

Rasalas Kustannus julkaisee koko perheen henkistä ja fyysistä hyvinvointia edistäviä verkkokursseja ja kirjoja. Ne edustavat kokonaisvaltaista näkemystämme.

kieli, language, språk

KIRJAT

e-kirjat

Rasalaksen kirjoja on saatavana myös e-kirjoina.

e-kirjat

FACEBOOK

HAKU

HAE

MAKSUTAVAT

Paytrail verkkomaksut

Katso myös
tilausohjeet ja -ehdot

25.00 €

 

Painos loppu

Sivumäärä: 96 sivua
ISBN: 978-952-5421-58-3
Lk.: 68.2
Sidosasu: Sidottu
Kustantaja: Rasalas


Antti Heikkilä
PELLINGIN JOULU

Ovatko juhlapyhät olleet ongelmallisia sinulle ja perheellesi, koska vhh-juhlaruoka -reseptejä on vähän saatavilla?

Lääkäri Antti Heikkilä kehitti ravitsevan, vähähiilihydraattisen Pellinki –ruokavalion jo kymmenen vuotta sitten. Päivittäinen ruuanlaitto ja uusien reseptien kehittäminen on aina ollut hänen lempiharrastuksensa. Tässä kirjassa hän esittelee jouluherkkunsa ja kertoo, miten ideat niihin ovat syntyneet.

Monipuolisten alkupala- ja pääruokareseptien lisäksi kirjassa on suuri valikoima joulun herkullisia vähähiilihydraattisia jälkiruokia, leivonnaisia, suklaita ja juomia. Ne kokeiltuasi toteat, että niiden olisi pitänyt ilmestyä aikaisemmin!

Jälkiruokien ja suklaiden makeutusaineena on stevia.

Antti Heikkilän toinen harrastus on valokuvaus. Hänen kuvansa esittelevät Pellingin joulun ainutlaatuisen tunnelman.


Lukijoiden kommentteja kirjasta

Hei!

Pellingin joulu -kirjan mustikkapiirakka toi mieleen lapsuudenajan ainoan ja oikean pullataikinaan leivotun mustikkapiirakan. Viime kesän mauottamat mustikat maistuvat ihme kyllä tässä piirakassa yllättävän paljon mustikoilta. Maku paranee päivä päivältä, niinkuin monessa muussakin ruuassa. Muita kirjan reseptejä en ole vielä kokeillut, mielenkiinnolla kyllä lukenut.

Kiitos viehättävästä ja uusia ideoita keittiöön tuovasta kirjasta!
Rauhallista joulun odotusta!

Brita (lähes 10-vuotias VHH-herkkusuu)


Pellingin joulu on erittäin hyvä teos. Perheemme kanssa olemme tutkineet sitä innolla. Kirjan reseptit ovat parempia mitä "perinteiset" jouluruuat yleensä täällä pohjolassa. Joulupöytä koki uudestisyntymisen.

Kiitos!

Elias


Moi!

Nyt kyllä osuit kultasuoneen tuolla uusimmalla kirjallasi!

Herkullisia reseptejä ja ovat riittävän yksinkertaisia, jotta aloittamisen kynnys ei ole liian korkea. Kokemuksen karttuessa kukin voi kehitellä omia lisäyksiä tai muiden kirjojen vaativampia reseptejä. Jokaisen epäilevän aloittelijan pitäisi saada kyseinen kirja käsiinsä.

Itse olen ollut vhh:lla 2 vuotta ja näin paljoa herkkuja en ole ennen syönyt.

Kiitos!

Janne

Kurkkaa kirjaan, klikkaamalla kuvaa