Ostoskorisi on tyhjä

Rasalas. Voimaa ajatuksista.

Rasalas Kustannus julkaisee koko perheen henkistä ja fyysistä hyvinvointia edistäviä verkkokursseja ja kirjoja. Ne edustavat kokonaisvaltaista näkemystämme.

kieli, language, språk

KIRJAT

e-kirjat

Rasalaksen kirjoja on saatavana myös e-kirjoina.

e-kirjat

FACEBOOK

HAKU

HAE

MAKSUTAVAT

Paytrail verkkomaksut

Katso myös
tilausohjeet ja -ehdot

22.00 €

 

Osta

Sivumäärä: 212 sivua
ISBN: 978-952-5421-37-8
Lk.: 68.2
Sidosasu: Sidottu
Kustantaja: Rasalas

Takaisin


Antti Heikkilä
NÄIN ME KEITÄMME

Lääkäri Antti Heikkilä on noudattanut vaimonsa kanssa jo viiden vuoden ajan ravitsevaa ja vähähiilihydraattista (VHH) ruokavaliota. Aluksi hän hyödynsi sitä omassa painonpudotuksessaan mutta jatkoi ruokavaliota sen tuoman hyvän olon vuoksi. Samalla hänen kiinnostuksensa ravinnon laatua ja ruuan alkuperää kohtaan kasvoi. Tämä kirja on tietoisesti valitun elämäntavan väliaikaraportti.

Myös tuoreet kansainväliset tutkimustulokset vahvistavat Antti Heikkilän suomalaisia varten kehittämän ravitsevan ja vähähiilihydraattisen ruokavalion tehokkuuden painonpudotuksessa ja terveyden ylläpitämisessä. Maailmankuuluissa Stanfordin, Duken ja Harvardin yliopistoissa tehdyt tutkimukset todistavat tämän tyyppisen ruokavalion ylivoimaisuudesta muihin nähden.

Näin me keitämme -reseptikokoelman esikuvana on ollut maailman johtavien kulinaristien, ranskalaisten, keittiö. Kuten ranskalaiset, Antti Heikkiläkin aloittaa seuraavan aterian suunnittelun jo edellisen äärellä: mitä laitetaan, mistä raaka-aineet hankitaan ja kenen kanssa syödään. Tämän kirjan reseptit ovat syntyneet matkoilla Pariisiin, Provenceen, Hampuriin ja New Yorkiin.

Suomalaiset ovat lihoneet turhia hiilihydraatteja ja välipaloja sisältävällä ruokavaliolla. VHH-ruokavaliossa hiilihydraatit tulevat ensisijaisesti vihanneksista ja marjoista. Sen lisäksi oleellista on ruokailun rytmitys.

Antti Heikkilä on ortopedi ja kipulääkäri, joka on menestyksekkääsi hoitanut myös kipupotilaita ruokavalion avulla. Hän on aiemmin julkaissut ravintoon liittyvät kirjat Elämän paras aika, Hyvän olon keittokirja 1 & 2 ja Ravinto & Terveys.


MENESTYSTARINOITA!
Olen 40-vuotias mies. Perheeseeni kuuluu vaimo ja 8- ja 4-vuotiaat lapset. Olen ollut ylipainoinen ja yrittänyt aikaisemmin pudottaa painoa siinä onnistumatta. Olen saanut kiloja pois 2-5 kiloa ja sen jälkeen ne ovat tulleet takaisin. Väsynyt olen ollut jo vuosia. Vatsani on toiminut liukkaasti kymmeniä vuosia, Vi-Siblin -jauheella olen yrittänyt korjata asiaa. Veriarvot eivät ole kovinkaan huonot. Aloitin dieetin elokuun 12. päivä 2008. Lähtöpainoni oli 99,2 kg. Ensimmäiset päivät olivat sinnittelyä, mutta eivät kuitenkaan liian vaikeita. Noudatin kirjasi ruokavaliota. Heti lähti 2,6 kg, ja olo tuntui mahtavalta. Elokuun lopulla paino oli pudonnut 94 kiloon, ja olo tuntui vieläkin paremmalta. Jaksoin leikkiä lasten kanssa haukottelematta. Aivan uskomatonta, kuinka elämänlaatu on parantunut, vaikka vuorotyötä teenkin. En enää tarvitse aamuvuoron jälkeen päiväunia, ja vatsa toimii mallikkaasti. Olen tulossa Eiran sairaalaan pientä toimenpidettä varten. Olisi mahtavaa tavata vaikka kahvikupposen merkeissä.
Nimim. Terveiset Kemistä

Lue lisää lukijoiden Menestystarinoita!

Kurkkaa kirjaan, klikkaamalla kuvaa