Ostoskorisi on tyhjä

Rasalas. Voimaa ajatuksista.

Rasalas Kustannus julkaisee koko perheen henkistä ja fyysistä hyvinvointia edistäviä verkkokursseja ja kirjoja. Ne edustavat kokonaisvaltaista näkemystämme.

kieli, language, språk

KIRJAT

e-kirjat

Rasalaksen kirjoja on saatavana myös e-kirjoina.

e-kirjat

FACEBOOK

HAKU

HAE

MAKSUTAVAT

Paytrail verkkomaksut

Katso myös
tilausohjeet ja -ehdot

22.00 €

 

Osta

Sivumäärä: 212 sivua
ISBN: 978-952-5421-37-8
Lk.: 68.2
Sidosasu: Sidottu
Kustantaja: Rasalas

Takaisin


Antti Heikkilä
NÄIN ME KEITÄMME

Lääkäri Antti Heikkilä on noudattanut vaimonsa kanssa jo viiden vuoden ajan ravitsevaa ja vähähiilihydraattista (VHH) ruokavaliota. Aluksi hän hyödynsi sitä omassa painonpudotuksessaan mutta jatkoi ruokavaliota sen tuoman hyvän olon vuoksi. Samalla hänen kiinnostuksensa ravinnon laatua ja ruuan alkuperää kohtaan kasvoi. Tämä kirja on tietoisesti valitun elämäntavan väliaikaraportti.

Myös tuoreet kansainväliset tutkimustulokset vahvistavat Antti Heikkilän suomalaisia varten kehittämän ravitsevan ja vähähiilihydraattisen ruokavalion tehokkuuden painonpudotuksessa ja terveyden ylläpitämisessä. Maailmankuuluissa Stanfordin, Duken ja Harvardin yliopistoissa tehdyt tutkimukset todistavat tämän tyyppisen ruokavalion ylivoimaisuudesta muihin nähden.

Näin me keitämme -reseptikokoelman esikuvana on ollut maailman johtavien kulinaristien, ranskalaisten, keittiö. Kuten ranskalaiset, Antti Heikkiläkin aloittaa seuraavan aterian suunnittelun jo edellisen äärellä: mitä laitetaan, mistä raaka-aineet hankitaan ja kenen kanssa syödään. Tämän kirjan reseptit ovat syntyneet matkoilla Pariisiin, Provenceen, Hampuriin ja New Yorkiin.

Suomalaiset ovat lihoneet turhia hiilihydraatteja ja välipaloja sisältävällä ruokavaliolla. VHH-ruokavaliossa hiilihydraatit tulevat ensisijaisesti vihanneksista ja marjoista. Sen lisäksi oleellista on ruokailun rytmitys.

Antti Heikkilä on ortopedi ja kipulääkäri, joka on menestyksekkääsi hoitanut myös kipupotilaita ruokavalion avulla. Hän on aiemmin julkaissut ravintoon liittyvät kirjat Elämän paras aika, Hyvän olon keittokirja 1 & 2 ja Ravinto & Terveys.


MENESTYSTARINOITA!
Lääkärihän kirjoittaa hyvin! Rupesin elokuun puolivälissä Antti Heikkilän innostamana karppaajaksi eli siirryin vähähiilihydraattiselle ruokavaliolle. Tarkoittaa karkeasti sanoen sitä, että otetaan viisi asiaa pois aterioilta: peruna, riisi, pasta, leipä ja sokeri. Ja syödä saa mielin määrin lihaa, pekonia, juustoa, munia, vihanneksia, kasviksia, makkaraa, voita, kermaa ja muita vähähiilihydraattisia ravinteita. Rasvaa ei siis tarvitse välttää, ei myöskään alkoholia mutta tietenkin sokeripitoisia juomia sekä olutta on vältettävä. Huomasin olotilan muutoksen parissa päivässä. Ja veriarvotkin paranevat! Tänään tarkistin verenpaineen, ja tuloksena oli varsin hyvät lukemat, paremmat kuin pitkään aikaan. Nälkää ei tarvitse kokea laisinkaan, paino on laskenut 5 viikossa ikään kuin huomaamatta melkein 10 kiloa, ja mielikin on selvästi pirteämpi. Vatsa on lähes kadonnut ja vyöhön on pitänyt laittaa rutkasti lisää reikiä. Eikä tämä ole mikään "laihdutuskuuri", vaan ruokavalio. Hyvä fiilis helposti ja paino alas nopeasti ilman mitään liikuntaa ja ilman nälkää. Loistavaa! Kiitokset Antti Heikkilälle tärkeästä kansanvalistuksesta.
James Hirvisaari

Lue lisää lukijoiden Menestystarinoita!

Kurkkaa kirjaan, klikkaamalla kuvaa