Ostoskorisi on tyhjä

Rasalas. Voimaa ajatuksista.

Rasalas Kustannus julkaisee koko perheen henkistä ja fyysistä hyvinvointia edistäviä verkkokursseja ja kirjoja. Ne edustavat kokonaisvaltaista näkemystämme.

kieli, language, språk

KIRJAT

e-kirjat

Rasalaksen kirjoja on saatavana myös e-kirjoina.

e-kirjat

FACEBOOK

HAKU

HAE

MAKSUTAVAT

Paytrail verkkomaksut

Katso myös
tilausohjeet ja -ehdot

20.00 €

 

Osta

Sivumäärä: 160 sivua
ISBN: 952-5421-18-x
Lk.: 59.3
Sidosasu: Sidottu
Kustantaja: Rasalas

Takaisin


Antti Heikkilä
MIELENRAUHA

Stressi on kyvyttömyyttä reagoida ulkomaailman haasteisiin oikealla tavalla. Se ei johdu niinkään muista ihmisistä kuin omasta kyvyttömyydestämme mukautua mielekkäästi ulkomaailman olosuhteisiin.

Nykykäsityksen mukaan stressi aiheuttaa tai pahentaa sairauksia. Stressin vastakohta on mielenrauha. Se on sisäisesti meissä. On vain löydettävä tie mielenrauhaan.
Stressinhallinta on tärkeää myös painonhallinnan kannalta, koska stressi lihottaa.

Tunnettu kipulääkäri painottaa tietoisuuden merkitystä ihmiselle: Oma tietoisuus on elämän sisältö ja keskipiste. Mikä lisää omaa tietoisuutta, on hyvästä. Kaikki mikä hajottaa sitä, on pahasta.

Kirjoittaja kertoo maanläheisesti keinoista, joilla mielenrauhaa voi tavoitella. Kaikki voivat oppia käsittelemään stressiä ja saavuttaa stressittömän elämän.

Kirja on jatkoa Heikkilän aiemmille kirjoille Ruumiin evankeliumi, Elämän paras aika, Hyvän olon keittokirja 1 ja Hyvän olon keittokirja 2, joiden lähtökohta on kokonaisvaltainen lääketiede.

Kurkkaa kirjaan, klikkaamalla kuvaa