Ostoskorisi on tyhjä

Rasalas. Voimaa ajatuksista.

Rasalas Kustannus julkaisee koko perheen henkistä ja fyysistä hyvinvointia edistäviä verkkokursseja ja kirjoja. Ne edustavat kokonaisvaltaista näkemystämme.

kieli, language, språk

KIRJAT

e-kirjat

Rasalaksen kirjoja on saatavana myös e-kirjoina.

e-kirjat

FACEBOOK

HAKU

HAE

MAKSUTAVAT

Paytrail verkkomaksut

Katso myös
tilausohjeet ja -ehdot

25.00 €

 

Painos loppu

Sivumäärä: 175 sivua
ISBN: 952-5421-07-04
Lk.: 68.2
Sidosasu: Sidottu
Kustantaja: Rasalas


Antti Heikkilä
HYVÄN OLON KEITTOKIRJA

Opas vähähiilihydraattiseen (VHH) ja ravinteikkaaseen ruokavalioon.

Lääkäri Antti Heikkilän vallankumouksellinen Ruoka ja terveys -teema jatkuu! Lähtökohtana on vähähiilihydraattinen ja ravinteikas suomalainen ruoka.

Sydänkohtaus tai syöpä - uusi näkemys tautien synnystä perustuu tulehdukseen. Sairauksien taustalla voi olla vähäravinteinen ruoka, joten oikealla ruokavaliolla voidaan estää tulehduksen syntyminen.

Hyvän olon keittokirja on monipuolinen opas vähähiilihydraattisten ja ravinteikkaiden ruokien valmistukseen kotikeittiössä. Se on jatkoa 2002 ilmestyneelle Elämän paras aika -kirjalle, jonka perusväittämä on, että voimme itse vaikuttaa terveydentilaamme syömällä oikein. Lääkkeet vaikuttavat vain sairauksien oireisiin, kun oikea dieetti hoitaa sairauksien syitä.

Lukijat ovat raportoineet dramaattisen painonpudotuksen lisäksi kolesteroli- ja verensokeritason sekä verenpaineen laskusta. Samalla hyvän olon tunne ja energisyys ovat lisääntyneet ja unen tarve vähentynyt.

Antti Heikkilä esittelee kirjassa lempireseptinsä. Runsaan reseptivalikoiman ansiosta vähähiilihydraattisesta ruokavaliosta voi tulla myös sinulle elämäntapa. Opit samalla ymmärtämään insuliinin vaikutusmekanismin ja näet länsimaisten terveysongelmien syyt. Opit myös, mikä on rasvan todellinen merkitys kehollemme, ja mitkä rasvat ovat terveellisiä.

Kurkkaa kirjaan, klikkaamalla kuvaa