Ostoskorisi on tyhjä

Rasalas. Voimaa ajatuksista.

Rasalas Kustannus julkaisee koko perheen henkistä ja fyysistä hyvinvointia edistäviä verkkokursseja ja kirjoja. Ne edustavat kokonaisvaltaista näkemystämme.

kieli, language, språk

KIRJAT

e-kirjat

Rasalaksen kirjoja on saatavana myös e-kirjoina.

e-kirjat

FACEBOOK

HAKU

HAE

MAKSUTAVAT

Paytrail verkkomaksut

Katso myös
tilausohjeet ja -ehdot

25.00 €

 

Osta

Sivumäärä: 135 sivua
ISBN: 978-952-5421-64-4
Lk.: 68.2
Sidosasu: Sidottu
Kustantaja: Rasalas

Takaisin


Antti Heikkilä
HEIKKILÄN KEITTOKIRJA

EI lääkkeille, mutta KYLLÄ maistuvalle ja ravitsevalle ruualle! Keittäminen on hauskaa ja keittäminen on palkitsevaa: se näkyy terveydentilassa ja ulkoisessa olemuksessa.

Yhteinen ruokahetki on rakkaudenosoitus perheelle. Lapset menestyvät niissä perheissä, joissa syödään yhdessä. Lääkäri Antti Heikkilän helpoilla ohjeilla herkullinen, terapeuttinen, elimistön tulehdusta ehkäisevä ruoka valmistuu nopeasti.

Heikkilän keittokirjassa ravintoasioihin perehtynyt, päivittäin kokkaava tunnettu lääkäri antaa käyttöösi omat reseptinsä ja kertoo, miksi hän käyttää mitäkin ruoka-ainetta. Herkullinen, mikroravinteita sisältävä ruoka on fyysisen ja henkisen terveyden perusta. Se estää tulehdusta elimistössä. Mikroravinteet säätelevät geenejä, ja niiden puute on keskeisin syy sairauksien syntymiseen.

Vain kunnollista raaka-aineista tehty ruoka maistuu joltakin. Sellainen ruoka ei ole kallista. Kalliita ja terveydelle haitallisia ovat puolivalmisteet, einekset ja brändiruuat. Etsi siis ruokakaupasta puhtaita ruuan raaka-aineista. Jos et löydä, etsi ruokapiireistä tai suoraan tuottajilta.

Lääkärintyössään Antti Heikkilä on loistavin tuloksin parantanut ruokavaliollaan mitä erilaisimmista vaivoista kärsineitä ihmisiä. Ruokavaliohoito tehoaa mm. seuraaviin vaivoihin: autoimmuunisairaudet, diabetes, colitis ulcerosa, Crohnin tauti, ihottumat, kivut, mielialan häiriöt, metaboliset sairaudet, refluksi, reuma, sydäntaudit, syöpä, tulehdus ja ylipaino.

Tämän kirjan tavoite on opettaa kaikki arvostamaan kunnon ruokaa, nauttimaan ruuanlaitosta ja perheen yhteisistä aterioista sillä hyvä ruoka ravitsee ruumiin lisäksi sielua. Heikkilän ohjeilla ehkäiset sairauksien syntymistä ja parannat niitä.


Lue Itäväylän artikkeli kirjasta 21.1.2015

Kurkkaa kirjaan, klikkaamalla kuvaa