Ostoskorisi on tyhjä

Rasalas. Voimaa ajatuksista.

Rasalas Kustannus julkaisee koko perheen henkistä ja fyysistä hyvinvointia edistäviä verkkokursseja ja kirjoja. Ne edustavat kokonaisvaltaista näkemystämme.

kieli, language, språk

KIRJAT

e-kirjat

Rasalaksen kirjoja on saatavana myös e-kirjoina.

e-kirjat

FACEBOOK

HAKU

HAE

MAKSUTAVAT

Paytrail verkkomaksut

Katso myös
tilausohjeet ja -ehdot

25.00 €

 

Osta

Sivumäärä: 192 sivua
ISBN: 978-952-5421-63-7
Lk.: 68.2
Sidosasu: Sidottu
Kustantaja: Rasalas

Takaisin


Antti Heikkilä
DIABETEKSEN RUOKAVALIOHOITO

Virallisten ravitsemus- ja hoitosuositusten laatijoille diabeteksesta (ja metabolisesta oireyhtymästä) toipuneet ovat näkymättömiä, vailla merkitystä olevia yksittäistapauksia. Entä kun yksittäistapauksia on tuhansia?

Tämä lääkäri Antti Heikkilän kirja on yli 43 vuoden kliinisen kokemuksen pohjalta esitetty käänteentekevä kannanotto diabeteksen hoitoon ja virallisten ravinto- ja terveyssuositusten virheisiin. Ne ovat johtaneet kalliiseen ja kärsimystä aiheuttavaan
medikalisaatioon. Virallinen puoli tarjoaa potilaille ainoana vaihtoehtona lääkehoitoa.
Tämä kirja käsittelee sekä tyypin 1 että tyypin 2 diabetesta. Se sisältää runsaasti potilasesimerkkejä, joissa tyypin 2 potilaat ovat päässeet lääkkeistä ja tyypin 1 diabeetikoiden verensokeri on tasapainottunut ja insuliinin tarve minimoitunut.

Diabeteksen ruokavaliohoito –kirjassaan Antti Heikkilä esittää tieteellisen näytön, miksi diabeetikoille – mutta myös monille muille – hiilihydraattirajoitus on välttämätön. Heikkilän ruokavalio® ehkäisee ja hoitaa diabetesta, ehkäisee sydäntautia ja sisältää uuden näkemyksen kolesterolista. Ruokavalio myös estää ja parantaa dementiaa – tilaa, jota kutsutaan aivojen diabetekseksi. Huomiotta ei jää myöskään vanhanaikaisten suositusten varassa toimiva neuvolajärjestelmä, joka Suomen johtaessa maailman lasten tyypin 1 diabetestilastoa tarvitsee perusteellisen remontin.

Suomen diabetesliitto ja alan professorit yrittivät estää kaikin mahdollisin keinoin lääkäri Antti Heikkilän edellisen, Diabeteksen hoito ruokavaliolla –kirjan myynnin 2008. Sellaista toimintaa suomalaiset eivät siedä, vaan kirjasta tuli valtaisa menestys. Sen pohjalta on syntynyt lukuisa määrä menestystarinoita.

Se on totta! Ravinnolla voit muuttaa sairauden ennustetta ja kulkua. Voit myös estää
sairauden synnyn. Voit vaikuttaa ratkaisevasti elämäsi laatuun. Tässäkin gourmet –lääkäri Antti Heikkilän kirjassa on runsaasti uusia reseptejä, joiden avulla voit valmistaa nopeasti ravitsevia, vähähiilihydraattisia herkkuaterioita. Niiden raaka-aineet löytyvät lähikaupasta.

Referenssit: www.anttiheikkila.com/referenssit/diabeteksenruokavaliohoito/