Ostoskorisi on tyhjä

Rasalas. Voimaa ajatuksista.

Rasalas Kustannus julkaisee koko perheen henkistä ja fyysistä hyvinvointia edistäviä verkkokursseja ja kirjoja. Ne edustavat kokonaisvaltaista näkemystämme.

kieli, language, språk

KIRJAT

e-kirjat

Rasalaksen kirjoja on saatavana myös e-kirjoina.

e-kirjat

FACEBOOK

HAKU

HAE

MAKSUTAVAT

Paytrail verkkomaksut

Katso myös
tilausohjeet ja -ehdot

18.00 €

 

Osta

Sivumäärä: 150 sivua
ISBN: 978-952-5421-61-3
Lk.: 68.2
Sidosasu: Sidottu
Kustantaja: Rasalas

Takaisin


Anja ja Hanna Jäntti
RAVITSEVA RUOKAVALIO VAUVASTA VAARIIN

Kolmen sukupolven kokemukset lääkäri Antti Heikkilän ruokavaliosta

Kiehtova kertomus siitä, kuinka ennakkoluulottomat isovanhemmat muuttivat lastensa ja lastenlastensa ruokailutottumukset – ja elämän. Tänään kaikkien elämä sujuu – ja kaikista tuli innokkaita kokkeja.

Kanadaan eläkeiässä muuttaneet Anja ja Heikki Jäntti hankkivat muutamassa vuodessa reilusti ylipainoa ja mittavan lääkearsenaalin, mutta tulivat siihen tuloksen, että suunta oli väärä. He tutustuivat lääkäri Antti Heikkilän menetelmään, ja suunta muuttui.

Terveydenhoitaja–tytär Hanna ja tämän brittipuoliso yllättyivät perinpohjaisesti nähtyään Suomeen lomalle saapuneet hoikistuneet ja tervehtyneet Jäntit. Hannan johtopäätös oli: virallisissa ravinto- ja hoitosuosituksissa täytyy olla jotain pahasti vialla.

Paitsi ammattinsa, myös allergioista kärsivien lastensa takia Hanna Jäntti alkoi kiinnostua entistä enemmän oikeanlaisen ravinnon merkityksestä terveyden ylläpitämisessä ja arjen sujumisessa.

Kolmen sukupolven muuttunut ruokavalio on tuonut mukanaan mahtavia terveysvaikutuksia, joita monen on kuitenkin ollut vaikea sulattaa. Yllätyksenä tuli niin perhelääkärin kuin monien ystävien ja lasten koulun suhtautuminen. Myös median osuus on kummaksuttanut. Erilaiset ihmedieetit ovat vapaasti myynnissä ja niistä lehdistö kirjoittaa. Tuskin koskaan kerrotaan ravitsevan vhh-ruokavalion terveysvaikutuksista..

Jänttien motto kuuluu: Elämä on aivan liian lyhyt sairaana vietettäväksi, kun tie terveyteen on niin yksinkertainen. Nauttikaamme elämästä, kun vhh –elämä on niin ihanaa!

Kurkkaa kirjaan, klikkaamalla kuvaa