Ostoskorisi on tyhjä

Rasalas. Voimaa ajatuksista.

Rasalas Kustannus julkaisee koko perheen henkistä ja fyysistä hyvinvointia edistävää kirjallisuutta. Kaikki kirjamme ovat osa kokonaisvaltaista näkemystämme.

20.00 €

(sis. postikulut)

Osta

Sivumäärä: 296 sivua
ISBN: 952-5421-28-7
Lk.: 80.5
Sidosasu: Nidottu
Kustantaja: Rasalas

Takaisin


Wendy Northcutt
DARWININ PALKINNOT 2

Ja voittaja on... kuopattu! Tappava toilailu parantaa lajimme selviytymismahdollisuuksia poistamalla typerykset joukostamme.

Darwinin palkinnot 2:een Wendy Northcutt on koonnut tuoreen valikoiman onnettomia, oivaltamattomia ja kerta kaikkiaan tyhmänrohkeita tempauksia: Tee kunniaa esimerkiksi laitteistokoulutuskeskuksen omistajalle, joka osoitti turvallisuusvideollaan haarukkatrukilla ajamisen vaarat, mutta ei itse selvinnyt kuvaamisesta hengissä.

Lue paimenesta, joka jätti kiväärinsä varmistamatta - ja päätyi oman lampaansa ampumaksi. Tai kummastele pariskuntaa, joka kävi nukkumaan harjakatolle.

Reilut sata Darwinin palkinnon voittajaa, kunniamainintaa ja perätöntä urbaanilegendaa ynnä tietoa ja turvallisuusvinkkejä luonnonvalinnan viikatteen välttämiseksi - näillä Darwinin palkinnot 2 todistaa jälleen, miten harvassa terve järki voi olla.

Wendy Northcutt on valmistunut molekyylibiologiksi Kalifornian yliopistosta, Berkeleystä. Vuonna 1993 hän alkoi kerätä tarinoita ja vähän myöhemmin hän perusti www.DarwinAwards.com -sivustonsa. Se yksi internetin suosituimmista huumorisivuista.

Kurkkaa kirjaan, klikkaamalla kuvaa