Ostoskorisi on tyhjä

Rasalas. Voimaa ajatuksista.

Rasalas Kustannus julkaisee koko perheen henkistä ja fyysistä hyvinvointia edistäviä verkkokursseja ja kirjoja. Ne edustavat kokonaisvaltaista näkemystämme.

kieli, language, språk

KIRJAT

e-kirjat

Rasalaksen kirjoja on saatavana myös e-kirjoina.

e-kirjat

FACEBOOK

HAKU

HAE

MAKSUTAVAT

Paytrail verkkomaksut

Katso myös
tilausohjeet ja -ehdot

36.00 €

 

Painos loppu

Sivumäärä: 241 sivua
ISBN: 952-5421-31-7
Lk.: 58.3
Sidosasu: Sidottu
Kustantaja: Rasalas


Pamela Peeke
ELÄMÄSI KUNNOSSA

Painon pitäminen ennallaan on monelle naiselle vaikeaa etenkin 40. ikävuoden jälkeen. Liikakiloja seuraavat monenlaiset terveysongelmat. Syy löytyy hormoneista ja stressistä.

Hormonitason alentuessa kehon rasvapitoisuus kohoaa, ja rasvaa polttavan lihasmassan määrä vähenee. On tärkeää tunnistaa oma hormoni-ikänsä ja huolehtia itsestään sen edellyttämällä tavalla. Hormoni-ikä ei ole välttämättä sama kuin kronologinen ikä.

ELÄMÄSI KUNNOSSA ON 12 viikon kokonaisvaltainen muutosohjelma kaikenikäisille mutta ennen kaikkea keski-ikäisille naisille.

Kirjoittaja opastaa pitämään huolta itsestä, vaikka elämää leimaisikin jatkuva kiire ja muista huolehtiminen.

Kirjassa on selkeät ohjeet mielenhallintaan, ravitsemukseen ja fyysisen kunnon kohottamiseen. Kunto-ohjelman tärkein osa on voimaharjoittelu, jonka avulla jokainen saa kiinteät ja rasvaa polttavat lihakset.

Pamela Peeke on amerikkalainen lääkäri, joka on perehtynyt naisten terveyden tutkimiseen. Hän tuli kuuluisaksi kirjallaan Fight Fat After 40, jossa hän kertoi stressin lihottavasta vaikutuksesta. Elämäsi kunnossa tarjoaa ratkaisun tähän ongelmaan.

Kurkkaa kirjaan, klikkaamalla kuvaa