Ostoskorisi on tyhjä

Rasalas. Voimaa ajatuksista.

Rasalas Kustannus julkaisee koko perheen henkistä ja fyysistä hyvinvointia edistäviä verkkokursseja ja kirjoja. Ne edustavat kokonaisvaltaista näkemystämme.

kieli, language, språk

KIRJAT

e-kirjat

Rasalaksen kirjoja on saatavana myös e-kirjoina.

e-kirjat

FACEBOOK

HAKU

HAE

MAKSUTAVAT

Paytrail verkkomaksut

Katso myös
tilausohjeet ja -ehdot

38.00 €

 

Painos loppu

Sivumäärä: 267 sivua
ISBN: 978-952-5431-39-2
Lk.: 17.3.
Sidosasu: Sidottu
Kustantaja: Rasalas


Mihaly Csikszentmihalyi
HYVÄ BISNES

Johtaminen, flow ja tarkoituksen luominen

HYVÄ BISNES -kirjassaan maailmankuulu luovuusprofessori ja flow-käsitteen luoja Mihaly Csikszentmihalyi kertoo flown merkityksestä liike-elämässä. Flow'lla kirjoittaja tarkoittaa tilannetta, jossa kaikki sujuu. Liike-elämän flow'ssa kysymys on siitä, miten mistä tahansa työstä voi tehdä tuottavampaa ja kaikille osapuolille mahdollisimman palkitsevaa.

Menestyvät yrittäjät ja hyvät johtajat tietävät, että yksi heidän päätehtävistään on kasvavan monipuolisuuden ja haasteiden tarjoaminen työntekijöilleen. Palkitsevimmillaan liike- tai ammattiura sisältää runsaasti mahdollisuuksia flow-tilan saavuttamiseen.

Yritysten kehittäminen on toisaalta pitkälle kiinni johtajien omasta tarpeesta kasvaa ihmisenä, tarjoaahan yrittäminen yrittäjälle runsaasti mahdollisuuksia flown kokemiseen. Tulevaisuuteen suuntaavien visiojohtajien on mahdollista luoda menestyviä mutta samalla inhimillisesti toimivia liikeyrityksiä, joiden tavoitteet ovat muualla kuin lyhyen tähtäyksen voitoissa. Tällaisista yrityksistä kirjassa on runsaasti esimerkkejä.

HYVÄ BISNES on pakollista luettavaa kaikille liike-elämässä toimiville ja liike-elämästä kiinnostuneille. Se motivoi yrittäjää katsomaan tulevaisuuteen ja panostamaan ihmiseen, yrityksen tärkeimpään pääomaan.

Kurkkaa kirjaan, klikkaamalla kuvaa