Ostoskorisi on tyhjä

Rasalas. Voimaa ajatuksista.

Rasalas Kustannus julkaisee koko perheen henkistä ja fyysistä hyvinvointia edistäviä verkkokursseja ja kirjoja. Ne edustavat kokonaisvaltaista näkemystämme.

kieli, language, språk

KIRJAT

e-kirjat

Rasalaksen kirjoja on saatavana myös e-kirjoina.

e-kirjat

FACEBOOK

HAKU

HAE

MAKSUTAVAT

Paytrail verkkomaksut

Katso myös
tilausohjeet ja -ehdot

20.00 €

 

Painos loppu

Sivumäärä: 120 sivua
ISBN: 978-952-5421-43-9
Lk.: 23.31
Sidosasu: Sidottu
Kustantaja: Rasalas


Matti Paloheimo
USKOMISESTA

Matti Paloheimo, kristitty pappi, tunnustautuu epäilijäksi. Hän haluaa selvittää itselleen, mistä uskomisesta ja kristinuskossa on kysymys. Pappina, joka ei toimi papin virassa, hän voi lausua epäiluksensä vapaasti julki. Ja teologiaa opiskelleena ja muutenkin paljon lukeneena henkilönä hän pystyy selvittämään kristinuskon historian ja opit ja vertailemaan sitä muihin uskontoihin.

Suurin osa suomalaisista syntyy evankelisluterilaiseen kirkkoon ja vähät välittää kristinuskon sisällöstä. Osa uskoo, vaikkei ehkä tiedä, mihin tarkemmin ottaen uskoo. Varmasti kristityissä on myös paljon Paloheimon tapaisia epäilijöitä, jotka pohtivat kristinuskon sisältöä. Puhtaasti tietopakettina kristinuskosta ja jumaluskosta yleensä tämä teologiaa, filosofiaa ja historiaa sisältä teksti saattaa kiinnostaa myös ei-kristyttyä. Paloheimo tarjoaa runsaasti tietoa mutta tekstin läpäisevänä juonteena on oma henkilökohtainen kysely.

Matti Paloheimo on aiemmin julkaissut 15 teosta, runoja, romaaneja, esseitä, tietokirjoja. Paloheimo toimii myös Valtion elokuvatarkastamon johtajana.

Kurkkaa kirjaan, klikkaamalla kuvaa