Ostoskorisi on tyhjä

Rasalas. Voimaa ajatuksista.

Rasalas Kustannus julkaisee koko perheen henkistä ja fyysistä hyvinvointia edistäviä verkkokursseja ja kirjoja. Ne edustavat kokonaisvaltaista näkemystämme.

kieli, language, språk

KIRJAT

e-kirjat

Rasalaksen kirjoja on saatavana myös e-kirjoina.

e-kirjat

FACEBOOK

HAKU

HAE

MAKSUTAVAT

Paytrail verkkomaksut

Katso myös
tilausohjeet ja -ehdot

20.00 €

 

Painos loppu

Sivumäärä: 144 sivua
ISBN: 978-952-5421-38
Lk.: 59.3
Sidosasu: Nidottu
Kustantaja: Rasalas


Lucy Wyndham-Read
TREENAA KOTONA

Oletko sinä(kin) kyllästynyt kuntosalirääkkiin? Etsitkö uutta tapaa kiinteyttää, kuntoilla ja laihduttaa? Haluaisitko harjoitusohjelman, jota on helppo noudattaa, jota voi tehdä missä vain ja joka vaatii vain hitusen aikaa ja vaivaa – mutta on silti äärimmäisen tehokas? Siinä tapauksessa et tarvitsekaan mitään muuta kuin kotitreenit sitä vartaloa varten, jota olet aina himoinnut. Englantilainen huippuvalmentaja Lucy Wyndham-Read on luonut tämän ainutlaatuisen ohjelman, joka kohottaa aineenvaihduntasi tasoa, nin että poltat enemmän kaloreita jopa levätessäsi, leikkaa senttejä ongelmakohdista – lanteilta, takamuksesta, käsivarsista, reisistä ja vatsasta, tiukentaa vatsaa, nostaa energiatasoasi ja motivoi sinua joka askeleella kohti päämäärää.

Kirja sisältää tosielämän menestystarinoita, räätälöityä opastusta dieetistä, ravitsemuksesta ja terveyden ydinasioista sekä erityisen, synnytyksen jälkeisen treeniohjelman.

Lucy Wyndham-Read on menestyvä personal trainer, joka aloitti uransa brittiarmeijassa.

Kurkkaa kirjaan, klikkaamalla kuvaa