Ostoskorisi on tyhjä

Rasalas. Voimaa ajatuksista.

Rasalas Kustannus julkaisee koko perheen henkistä ja fyysistä hyvinvointia edistävää kirjallisuutta. Kaikki kirjamme ovat osa kokonaisvaltaista näkemystämme.

29.00 €

 

Painos loppu

Sivumäärä: 317 sivua
ISBN: 978-952-5421-55-2
Lk.: 17.3
Sidosasu: Sidottu
Kustantaja: Rasalas


James Hollis
KENEN ELÄMÄÄ ELÄT?

Joko elämäsi on esittänyt sinulle nämä kysymykset: Mikä on tuonut sinut tälle paikalle matkallasi, tähän hetkeen elämässäsi? Mitkä jumalat, mitkä voimat, mikä perhe, mikä sosiaalinen ympäristö on muovannut todellisuutesi, ehkä tukenut, ehkä tukahduttanut sitä? Kenen elämää olet elänyt? Miksi, vaikka kaikki on hyvin, kaikki ei kuitenkaan tunnu olevan kohdallaan? Miksi sinun täytyy kätkeä niin paljon, muilta ja itseltäsi? Miksi tuntuu kuin elämääsi koskeva käsikirjoitus olisi kirjoitettu muualla ilman että sinun kanssasi on neuvoteltu juuri lainkaan? Miksi olet tarttunut tähän kirjaan, tai miksi se on tullut sinua vastaan juuri nyt? Miksi ajatus sielusta vaivaa sinua ja samalla tuntuu tutulta kuin kauan sitten kadotettu kumppani? Miksi elämä, jota elät, on liian pieni sielusi kaipaukselle? Miksi nyt, jos koskaan, sinun on aika vastata sielun haasteeseen, joka kutsuu toiseen, avarampaan elämään?

Keski-ikä on aikaa, jolloin moni kadottaa horisonttinsa. Amerikkalainen psykoanalyytikko James Hollis on perehtynyt siihen, mitä ihmisen elämässä silloin tapahtuu. Hän asettaa oleelliset kysymykset, jotka vievät kohti selkeyttä, kypsymistä, elämän tarkoituksen löytymistä ja muutosta.

Hollisin teksti on lempeää ja oivaltavaa. Sen on kirjoittanut ihminen, jolla on syvällinen näkemys ihmisen sielusta.

Kurkkaa kirjaan, klikkaamalla kuvaa