Ostoskorisi on tyhjä

Rasalas. Voimaa ajatuksista.

Rasalas Kustannus julkaisee koko perheen henkistä ja fyysistä hyvinvointia edistäviä verkkokursseja ja kirjoja. Ne edustavat kokonaisvaltaista näkemystämme.

kieli, language, språk

KIRJAT

e-kirjat

Rasalaksen kirjoja on saatavana myös e-kirjoina.

e-kirjat

FACEBOOK

HAKU

HAE

MAKSUTAVAT

Paytrail verkkomaksut

Katso myös
tilausohjeet ja -ehdot

25.00 €

 

Osta

Sivumäärä: 200 sivua
ISBN: 978-952-5421-51-4
Lk.: 59.3
Sidosasu: Sidottu
Kustantaja: Rasalas

Takaisin


Antti Heikkilä
SIUNATTU KIPU

Kirurgi, ortopedian ja traumatologian erikoislääkäri Antti Heikkilä on tutkinut pitkään kivun olemusta. Vuosien leikkauskokemus on vakuuttanut hänet siitä, että vain määrätyissä tapauksissa kipu pystytään leikkaamaan pois. Tästä tietämyksestä alkoi kehittyä hänen oma kipunäkemyksensä.

Jatkuva kipu ei kuulu elämään. Heikkilän mukaan nykyiset ainoastaan teoriohin perustuvat hoitotekniikat – leikkaukset ja lääkkeet – ovat tehottomia ja johtavat oireenmukaisina vain kivun kroonistumiseen ja lääkekierteeseen. Valtaosa kivuista on toiminnallisia. Kipulääkkeet ovat hengenvaarallisia. Niistä hyötyy vain lääketeollisuus.

Kivunhoidon avain on psykosomatiikassa, johon perehtymisen Heikkilä aloitti 1980-luvun alussa. Hän on nähnyt kipupotilaidensa paranevan, kun he ovat oivaltaneet jotain oleellista itsestään. Ihmisellä on uskomaton kapasiteetti parantua, kunhan hän vain saa oikeaa tietoa itseensä liittyen. Kysymys on tiedosta, joka koskee sitä osaa itseä, jonka haluaisi mieluiten pitää piilossa.

Lääkäri Antti Heikkilä on julkaissut useita kokonaisvaltaisen lääketieteen piiriin kuuluvia teoksia. Erityisesti hänen kirjansa Elämän paras aika, Hyvän olon keittokirja 1 & 2, Näin me keitämme ja Ravinto & Terveys ovat olleet vuosien ajan myyntitilastojen kärjessä. Diabeteksen hoito ruokavaliolla (Rasalas 2008) palkittiin Pariisissa kansainvälisen kilpailun ravitsemus- ja terveyskirjojen sarjassa.

Kurkkaa kirjaan, klikkaamalla kuvaa