Ostoskorisi on tyhjä

Rasalas. Voimaa ajatuksista.

Rasalas Kustannus julkaisee koko perheen henkistä ja fyysistä hyvinvointia edistäviä verkkokursseja ja kirjoja. Ne edustavat kokonaisvaltaista näkemystämme.

20.00 €

 

Painos loppu

Sivumäärä: 245 sivua
ISBN: 952-5421-30-9
Lk.: 68.2
Sidosasu: Sidottu
Kustantaja: Rasalas


Antti Heikkilä
RAVINTO & TERVEYS

Elämän pitäisi tuntua hyvältä tässä ja nyt, mutta missä on mainosten meille lupaama terveys? Miksi virallinen vähärasvainen, runsashiilihydraattipitoinen ruokavalio ei parannakaan vaan aiheuttaa kasvavia ongelmia?

Lääkäri Antti Heikkilän kehittämän ravinteikkaan ja vähähiilihydraattisen (VHH) ruokavalion edistyksellisyyttä ja toimivuutta painonpudotuksessa ja terveyden ylläpitämisessä tukevat arvostettujen kansainvälisten tutkimuslaitosten tuoreet tutkimustulokset.

Kts. kansainväliset tutkimustulokset:
- Comparision of the Atkins, Zone, Ornish and Learn Diets
(JAMA–The Journal of The American Medical Association 3/2007)
- A 20 Year Study Finds No Association Between Low-Carbohydrate Diets and Risk of Coronary Heart Disease
(The New England Journal of Medicine 11/2006)

Epidemian tavoin lisääntyvä liikalihavuus ja diabetes ovat tästä hyviä esimerkkejä. Onko sinulla jo jatkuva lääkitys? Syötkö kenties lääkkeitä, jotka tuottavat sinulle pahaa oloa enemmän kuin itse vaiva vain sen takia, että virallinen taho sattuu pitämään hoitoa ainoana keinona vaikuttaa terveyteesi tulevaisuudessa?

Kuka päättää, mikä on terveellistä? Hoidetaanko huonosta ravinnosta johtuvia vaivojasi lääkkeillä? Tiesitkö, että lääketeollisuus on maailman tuottoisin teollisuudenala?

Lääkäri Antti Heikkilä on hoitanut selkeän ruokavalion avulla esimerkiksi II-tyypin diabetesta jopa niin, että potilaat ovat päässeet kaikista lääkkeistä vaikka olisivat käyttäneet insuliinia. Tämä kirja sisältää runsaasti potilastapausesimerkkejä.

Antti Heikkilän kehittämä ravinteikas vähähiilihydraattinen ruokavalio sopii kaikille mutta ennen kaikkea metaboolisesta syndroomasta, rasva-aineenvaihdunnan häiriöistä, aikuisiän diabeteksestä, verenpaineesta, ylipainosta, tulehdustaudeista, väsymyksestä ja masennuksesta kärsiville.

Siitä on hyötyä myös Alzheimerin taudin ehkäisyssä. Myös lapsille dieetti sopii hyvin ja sillä on edullinen vaikutus mielialavaihteluiden hoidossa.

Antti Heikkilän mukaan ihminen on kokonaisuus, jonka tasapaino on hyvinvoinnin avain. Luonnonmukainen, lisäaineeton ruokavalio vaikuttaa tasapainottavasti mm. aineenvaihduntaa sääteleviin hormoneihin. Nälkä ja ahmimishimot häviävät. Tämän dieetin avulla kelloja voi todellakin kääntää taaksepäin.

RAVINTO & TERVEYS sisältää kolmen viikon täydellisen ruokavalion elimistön tasapainottamiseksi ja hyvän elämän aloittamiseksi. Antti Heikkilä on kipujen hoitoon erikoistunut kirurgi, ortopedi ja traumatologi. Hän on julkaissut aikaisemmin mm. menestysteokset Elämän paras aika sekä keittokirjat: Hyvän olon keittokirja 1 ja Hyvän olon keittokirja 2.


MENESTYSTARINOITA!
Toimii! Olen 45-vuotias mies, painoa 150 kg. Minulla todettiin 2-tyypin diabetes toukokuussa 2008. Kokeissa paastosokeri 15,8 ja verenpaineet 198/246. Kaikki muut arvot olivat ok. Lääkäri määräsi lääkkeet kyseisiin sairauksiin. Söin niitä kuukauden, mikään ei muuttunut. Kontrollikäynti osoitti kaiken olevan edelleen pielessä.
Aloitin sen jälkeen vhh-ruokavalion ja heitin kaikki lääkkeet roskiin. Jo 2 viikon kuluttua sokeri oli pudonnut 7,8:aan ja verenpaineet oli 110/160. Elokuun alussa kävin lääkärissä ja kas kummaa: sokeri oli 4,9 ja verenpaineet 82/130. Olisitte nähneet lääkärin ilmeen, hän kun oli pitänyt tiukasti omasta kannastaan jatkaa lääkitystä ja mollannut vhh-ruokavaliota. Voi sitä selitysten määrää, millä puoskari yritti keksiä mollattavaa vhh-ruokavaliosta. Antti Heikkilä on oikeassa, ettei tulta (diabetes) kannata mennä sammuttamaan bensalla (hiilarit). Minulla toimii. Kokeilkaa!

Nimim. Ex 2-tyypin diabeetikko

Lue lisää lukijoiden Menestystarinoita!

Kurkkaa kirjaan, klikkaamalla kuvaa