Ostoskorisi on tyhjä

Rasalas. Voimaa ajatuksista.

Rasalas Kustannus julkaisee koko perheen henkistä ja fyysistä hyvinvointia edistäviä verkkokursseja ja kirjoja. Ne edustavat kokonaisvaltaista näkemystämme.

22.00 €

 

Osta

Sivumäärä: 212 sivua
ISBN: 978-952-5421-37-8
Lk.: 68.2
Sidosasu: Sidottu
Kustantaja: Rasalas

Takaisin


Antti Heikkilä
NÄIN ME KEITÄMME

Lääkäri Antti Heikkilä on noudattanut vaimonsa kanssa jo viiden vuoden ajan ravitsevaa ja vähähiilihydraattista (VHH) ruokavaliota. Aluksi hän hyödynsi sitä omassa painonpudotuksessaan mutta jatkoi ruokavaliota sen tuoman hyvän olon vuoksi. Samalla hänen kiinnostuksensa ravinnon laatua ja ruuan alkuperää kohtaan kasvoi. Tämä kirja on tietoisesti valitun elämäntavan väliaikaraportti.

Myös tuoreet kansainväliset tutkimustulokset vahvistavat Antti Heikkilän suomalaisia varten kehittämän ravitsevan ja vähähiilihydraattisen ruokavalion tehokkuuden painonpudotuksessa ja terveyden ylläpitämisessä. Maailmankuuluissa Stanfordin, Duken ja Harvardin yliopistoissa tehdyt tutkimukset todistavat tämän tyyppisen ruokavalion ylivoimaisuudesta muihin nähden.

Näin me keitämme -reseptikokoelman esikuvana on ollut maailman johtavien kulinaristien, ranskalaisten, keittiö. Kuten ranskalaiset, Antti Heikkiläkin aloittaa seuraavan aterian suunnittelun jo edellisen äärellä: mitä laitetaan, mistä raaka-aineet hankitaan ja kenen kanssa syödään. Tämän kirjan reseptit ovat syntyneet matkoilla Pariisiin, Provenceen, Hampuriin ja New Yorkiin.

Suomalaiset ovat lihoneet turhia hiilihydraatteja ja välipaloja sisältävällä ruokavaliolla. VHH-ruokavaliossa hiilihydraatit tulevat ensisijaisesti vihanneksista ja marjoista. Sen lisäksi oleellista on ruokailun rytmitys.

Antti Heikkilä on ortopedi ja kipulääkäri, joka on menestyksekkääsi hoitanut myös kipupotilaita ruokavalion avulla. Hän on aiemmin julkaissut ravintoon liittyvät kirjat Elämän paras aika, Hyvän olon keittokirja 1 & 2 ja Ravinto & Terveys.


MENESTYSTARINOITA!
Olen ammatiltani luotsi. Aloitin vähähiilihydraattisen ruokavalion 01.09.08 kollegani suosituksesta. Olen noudattanut sitä pääsääntöisesti. Yllätyin positiivisesti tuloksista. Tässä verrokkiarvot. Verikokeessa arvoni olivat kesäkuussa seuraavat: sokeri 6,0, kokonaiskolesteroli 6,6 (hyvä kolesteroli 1,34, LDL 4,7). Vastaavat arvot joulukuussa: sokeri 5,3, kokonaiskolesteroli 5,9 (hyvä kolesteroli 1,93 ja LDL 3,5). Paino on pudonnut 88 kg:sta 82 kg:aan. Lisänä ravintoon on tullut voi, kerma ja munat sekä päivittäinen kalaöljy. Hiilihydraattimäärä päivittäin 20-60 g paria repsahdusta lukuun ottamatta. Mitään muuta elämäntapamuutosta ei ole. Lääkärini tarjosi kesäkuussa kolesterolilääkettä, mutta päädyimme ruokavaliokokeiluun. Hän hieman ihmetteli, kun kerroin millä muutoksilla arvot ovat parantuneet.
Nimim. Terveisiä Kotkasta

Lue lisää lukijoiden Menestystarinoita!

Kurkkaa kirjaan, klikkaamalla kuvaa