Ostoskorisi on tyhjä

Rasalas. Voimaa ajatuksista.

Rasalas Kustannus julkaisee koko perheen henkistä ja fyysistä hyvinvointia edistävää kirjallisuutta. Kaikki kirjamme ovat osa kokonaisvaltaista näkemystämme.

48.00 €

(sis. postikulut)

Painos loppu

Sivumäärä: 375 sivua
ISBN:
Lk.:
Sidosasu: Sidottu
Kustantaja: Rasalas


Antti Heikkilä
HYVÄN OLON KEITTOKIRJA 1 + 2

Antti Heikkilä - HYVÄN OLON KEITTOKIRJA

Opas vähähiilihydraattiseen (VHH) ja ravinteikkaaseen ruokavalioon.

Lääkäri Antti Heikkilän vallankumouksellinen Ruoka ja terveys -teema jatkuu! Lähtökohtana on vähähiilihydraattinen ja ravinteikas suomalainen ruoka.

Sydänkohtaus tai syöpä - uusi näkemys tautien synnystä perustuu tulehdukseen. Sairauksien taustalla voi olla vähäravinteinen ruoka, joten oikealla ruokavaliolla voidaan estää tulehduksen syntyminen.

Hyvän olon keittokirja on monipuolinen opas vähähiilihydraattisten ja ravinteikkaiden ruokien valmistukseen kotikeittiössä. Se on jatkoa 2002 ilmestyneelle Elämän paras aika -kirjalle, jonka perusväittämä on, että voimme itse vaikuttaa terveydentilaamme syömällä oikein. Lääkkeet vaikuttavat vain sairauksien oireisiin, kun oikea dieetti hoitaa sairauksien syitä.

Lukijat ovat raportoineet dramaattisen painonpudotuksen lisäksi kolesteroli- ja verensokeritason sekä verenpaineen laskusta. Samalla hyvän olon tunne ja energisyys ovat lisääntyneet ja unen tarve vähentynyt.

Antti Heikkilä esittelee kirjassa lempireseptinsä. Runsaan reseptivalikoiman ansiosta vähähiilihydraattisesta ruokavaliosta voi tulla myös sinulle elämäntapa. Opit samalla ymmärtämään insuliinin vaikutusmekanismin ja näet länsimaisten terveysongelmien syyt. Opit myös, mikä on rasvan todellinen merkitys kehollemme, ja mitkä rasvat ovat terveellisiä.


Antti Heikkilä - HYVÄN OLON KEITTOKIRJA 2

Vähähiilihydraattinen (VHH) ja ravinteikas ruoka elämäntapana Lääkäri Antti Heikkilän vallankumouksellinen Ruoka ja terveys -teema jatkuu! Sen lähtökohtana on vähähiilihydraattinen ja ravinteikas suomalainen ruoka.

Hyvän olon keittokirja 2:ssa Antti Heikkilä raportoi potilaidensa sensaatiomaisista dieettikokemuksista: elämän laatu on yksinkertaisesti oleellisesti parantunut kaikilla mittareilla mitattuna. Monet ovat päässeet lääkkeistä, liikakilot ovat hävinneet ja mieli tasapainottunut.

Vähähiilihydraattinen ja ravinteikas ruokavalio auttaa, jos ongelmasi on ylipaino (varsinkin vartalolihavuus), II-tyypin diabetes, sokeritasapainohäiriöt, metabolinen oireyhtymä, kohonnut verenpaine, kohonneet veren rasva-arvot, toistuvat tulehdukset, krooniset ihottumat, selittämättömät kivut, mielialan vaihtelut, masennus, liiallinen alkoholin käyttö tai seksiongelmat.

Antti Heikkilä on ortopedi ja kipulääkäri, joka on hyödyntänyt vähähiilihydraattista ja ravinteikasta ruokavaliota kipupotilaidensa hoidossa. Hän on itse noudattanut ruokavaliota jo neljä vuotta.

Antti Heikkilä on aina ollut antaumuksellinen kotikokki. Kirja sisältää lisää hänen lempireseptejään. Tässä kirjassa Antti Heikkilä käsittelee myös lasten lihavuutta ja sokeriyliherkkyydestä johtuvia käyttäytymishäiriöitä sekä nuorten terveysongelmia.


Yhteishintaan 40 euroa. Erikseen ostettuna hinta 48 euroa.