Ostoskorisi on tyhjä

Rasalas. Voimaa ajatuksista.

Rasalas Kustannus julkaisee koko perheen henkistä ja fyysistä hyvinvointia edistäviä verkkokursseja ja kirjoja. Ne edustavat kokonaisvaltaista näkemystämme.

kieli, language, språk

KIRJAT

e-kirjat

Rasalaksen kirjoja on saatavana myös e-kirjoina.

e-kirjat

FACEBOOK

HAKU

HAE

MAKSUTAVAT

Paytrail verkkomaksut

Katso myös
tilausohjeet ja -ehdot

32.00 €

 

Painos loppu

Sivumäärä: 200 sivua
ISBN: 978-952-5421-44-6
Lk.: 68.2
Sidosasu: Sidottu
Kustantaja: Rasalas


Antti Heikkilä
DIABETEKSEN HOITO RUOKAVALIOLLA

Diabetes leviää epidemian tavoin. Tällä hetkellä Suomessa on jo yli puoli miljoonaa II -tyypin diabeetikkoa. Mahdollisesti jopa kolmasosa kansasta on diabeteksen esivaiheessa.

Diabetes on vakava koko elimistön sairaus, joka johtaa lukuisiin komplikaatioihin ja ennenaikaiseen kuolemaan. Diabetes ei ole "sokeritauti", kuten yleisesti luullaan. Diabetes on insuliini -nimisen hormonin aineenvaihdunnan häiriötila ja sen aiheuttama sairaus.

Lääkäri Antti Heikkilä kritisoi voimakkaasti nykyistä hoitokäytäntöä, joka perustuu runsaaseen insuliinin käyttöön sekä vähärasvaiseen ja runsashiilihydraattiseen ruokavalioon. Virallinen hoitosuositus pahentaa sairautta, koska se sekoittaa insuliinin aineenvaihduntaa entisestään. Insuliini on myrkky, joka vahingoittaa elimistöä monella tavalla.

Lääkäri Antti Heikkilän mukaan II -tyypin diabeteksen ensisijainen hoitomuoto on vähähiilihydraattinen ruokavalio ja vasta toissijaisesti lääkehoito. Vähähiilihydraattinen ruokavalio normalisoi ja tasapainottaa insuliinin aineenvaihdunnan. Monet Heikkilän potilaista ovat päässeet lääkkeistä ja täysin parantuneet vähähiilihydraattisella ruokavaliolla. Tämä ruokavalio on tärkeä myös I -tyypin diabeetikoille tasaisen verensokerin saavuttamiseksi.

Antti Heikkilän suunnittelemasta ruokavaliosta hyötyvät paitsi diabetespotilaat ja taudin ehkäisemisestä kiinnostuneet, myös ikääntyvät sillä ruokavalio vaikuttaa myönteisesti vanhenemisprosesseihin. Nykyisin tiedetään, että pitkän iän salaisuus on matala insuliinitaso.

Lääkäri Antti Heikkilän potilastyö perustuu tutkittuun tietoon ja vankkaan kliiniseen kokemukseen. Hänen mielestään ainoastaan sillä, miten potilas voi, on merkitystä potilastyössä. Nykytilanne hyödyttää lähinnä ruoka- ja lääketeollisuutta.

48,5 KILOA LAIHTUNUT:

Olen syönyt Antti Heikkilän ohjeiden mukaan noin vuoden ja laihtunut 146,5KG - 98KG eli 48,5KG

Olo on kun eri ihmisellä.

Lääkkeitä ei ole tarvinnut syödä enää yli 50 viikkoon.
Aamusokerit on aina alle 6 ja 1-1,5h sokerit on ollut paria kertaa lukuun ottamatta aina alle 6.

Ekat kaks viikkoa Antti Heikkilän ruokaohjeiden noudattaminen on vaikeata ja raskasta mutta sen kun jaksaa niin se helpottuu ajan myötä ja siitä tulee elämäntapa eikä mikään kuuri.

--------------------
Syönyt joskus
2*1 Diformin+primaspan+coversyl
VHH pitää lääkkeet poissa

Viksu 13/04/2009

Lue lisää lukijoiden Menestystarinoita!

GOURMAND WORLD COOKBOOK AWARDS 2009

Third Place in the Best Health and Nutrition Book category
Diabeteksen hoito ruokavaliolla
The Anti-Diabetes Diet
Antti Heikkilä
(Rasalas)

lue lisää